Home
Škola dermatologije
koža

Škola dermatologije

Škola dermatologije osmišljena je da se realizuje u više delova: Škola dermatologije Terapijski izazovi, Škola dermatologije – Put u središte kože I i Škola dermatologije – Put u središte kože  II.

Prvi deo Škola dermatologije Terapijski izazovi (broj akreditacije je bio A-1-2435/12) održana je 15.septembra 2012.god. u Beogradu u hotelu Moskva. Predavači su bili: prof. dr Ljiljana Medenicа, prof. dr Miloš Nikolić, ass.dr Dušan Škiljević, ass.dr Borut Žgavec (predavač po pozivu iz Slovenije), Dr Myrto Tracatelli (predavač po pozivu iz Grčke), Dr Ljiljana Stanković.

Drugi deo Škola dermatologije – Put u središte kože I (broj akreditacije je bio А-1-2433/12) za predavače je imao: prof. dr Đorđije Karadaglić, prof. dr Radiša Zečević, ass.dr Lidija Kandolf Sekulović, doc. dr Željko Mijušković, prof. dr Marina Jovanović, ass.dr Zoran Golušin, prim. dr Zoran Nedić, dr Ljiljana Stanković, dr Vladimir Lisinac.

Treći deo Škola dermatologije – Put u središte kože II (broj akreditacije je bio А-1-2434/12) za predavače je imao: prof. dr Ivana Binić, doc. dr Dragan Jovanović, prim. dr Milanka Ljubenović, doc. dr Dimitar Gospodinov, dr Ljiljana Stanković.

U decembru 2012. godine i martu 2013. (8.12.2012. godine i 16.03.2013. godine) organizovan je i realizovan je drugi  deo Škola dermatologije – Put u središte kože II.

Sve edukacije akreditovane su kao domaći kurs I reda i za učesnike su nosile najveći broj bodova – 6, kao i za predavače -12.

Kroz navedene edukacije prošlo je 516 učesnika.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.