Home
Inhibitori protonske pumpe – da li su svi isti ?
proton-pumpa

Inhibitori protonske pumpe – da li su svi isti ?

 

Program KE Farmakokinetika, farmakodinamika, klinička efikasnost i interakcije inhibitora protonske pumpe (IPP) – da li su svi IPP isti akreditovan kao domaći kurs I kategorije za lekare odlukom Zdravstvenog saveta Srbije br.153-02-1979/2014-01 od 19.05.2014. godine, pod akreditacionim brojem A-1-1580/14. Ovaj stručni skup akreditovan je kao domaći kurs I kategorije i slušaocima donosi 6 bodova, a predavačima 12. Kurs je namenjen lekarima opšte prakse, specijalistima i lekarima na specijalizacijama svih grana medicine.

Organizatori kursa su Medical Advanced Projects – MAP i profesori i eminentni stručnjaci iz oblasti gastoenterologije, hirurgije, fizikalne medicine i interne medicine, na čijem čelu se nalazi prof. dr Miloš Bijelović, kao rukovodilac kursa.

Predavači su: prof. dr Miloš Bijelović, prof. dr  Nikola Milinić, prof. dr Dragomir Damjanov, prof. dr Vesna Škodrić Trifunović, prof. dr Dušan Stefanović, dr Branka Terzić, doc. dr Biljana Radovanović Dinić.

Organizovan je i dolazak kolega, specijalista interne medicine, hirurgije i opšte medicine zdravstvenih ustanova svih nivoa u Republici Srbiji.

Skup se održao na Kopaoniku u hotelu “Grand” u period od 26.09. do 28.09. 2014. godine.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.