Home
Održan kurs tradicionalne medicine u svakodnevnoj lekarskoj praksi
kurs-tradicionalne-medicine

Održan kurs tradicionalne medicine u svakodnevnoj lekarskoj praksi

14. novembra 2012. tim MAP-a, u koji su uključeni lekari koji su prošli edukacije u našoj zemlji i bave se nekom od metoda tradicionalne medicine, u svečanoj sali Doma zdravlja „Savski venac“ u Beogradu održali su akreditovani kurs I kategorije (No A-1-2424/12) „Tradicionalna medicina u svakodnevnoj lekarskoj praksi“.

Pored upoznavanja sa zakonskim regulativama za otpočinjanje i bavljenje tradicionalnom medicinom, upoznavanjem sa zakonom prepoznatih i priznatih metoda dijagnostike i lečenja, kao i metoda rehabilitacije, učesnici kursa bili su u mogućnosti i da čuju iskustva praktičara u oblasti homeopatije, kvantne medicine, akupunkture. Veliki čast kao organizatorima ovakve vrste edukacije učinila nam je Margarita Milenković, Reiki učitelj i osnivač Reiki udruženja Srbije, koja je i u tako kratkom vremenskom intervalu uspela da dočara razloge svoga uspeha i uspeha Reiki metode u praksi.

Ovom prilikom se zahvaljujemo i kolegama iz Crne Gore koji su prisustvovali našoj edukaciji, kao i svim kolegama iz Vojvodine i unutrašnjosti Srbije koji su izdvojili dan kako bi aktivno učestvovali i doprineli uspešnoj realizaciji ovoga kursa.

Kako slike govore više  reči, pogledajte i neke od fotografija…[slideshow id=3]

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.