Home
Bili smo u Arilju u okviru dodatne edukacije za Geštalt psihoterapeuta
Leskovac

Bili smo u Arilju u okviru dodatne edukacije za Geštalt psihoterapeuta

U periodu od 30. juna do 02. jula 2012. Marija Stefanović je u okviru programa edukacije Geštalt psihoterapeuta (bazične grupe) organizovala u Arilju celodnevne radionice sa više nego zanimljivom temom ”Bajke u Geštalt psihoterapiji”. Cilj edukacije bio je da otkrijemo, pod supervizijom našeg učitelja različitost shvatanja  bajki sada u odnosu na nekad. Naravno prvo je svako od nas odabrao svoju omiljenu bajku iz detinjstva. Pored toga svi koji su se ozbiljno pozabavili ovom temom bili su na kraju treninga u mogućnosti da definišu stereote uz koje su odrastali.

Marija Stefanović je učitelj i supervizor GS-Beograd, organizator aktivnosti i pomoćnik direktora GS-Beograd i delegat GS-Beograd u nacionalnim i internacionalnim udruženjima.

Ovakva okupljanja tradicionalno organizuje u letnjem periodu. Polaznici programa pored celodnevnog rada (idividualnog, na sebi i grupnog, razvijanjem grupnih procesa), razmena ideja i različitih stavova, imali su prilike da uživaju u prirodi, istorijskim spomenicima (crkva Svetog Ahilija, zadužbina je kralja Dragutina i potiče s kraja XIII veka…) i da svoju edukaciju uklope i organizuju na najbolji i najadekvatniji način.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.