Home
Novi kurs!
Leskovac

Novi kurs!

GEŠTALT ISKUSTVO U SVAKODNEVNOM RADU U ORDINACIJI — UVOD U GEŠTALT

Domaći kurs I kategorije

Poštovane koleginice i kolege,

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da ćemo 26.03.2012. u Beogradu realizovati kurs iz oblasti Geštalt psihoterapije koji je u januarskom roku 2012. akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije, No A-1-535/2012 i za slušaoce nosi 6 bodova. Kurs je akreditovan za lekare.
Autorima ovoga kursa ideja je bila da zdravstvenim profesionalcima, predavanjima i praktičnim vežbama, postavljanjem kliničkih problema i dolaženjem do rešenja grupnim radom, približe pojam geštalt psihoterapije i primenljivost u svakodnevnom radu u ordinacijama, kao i da naprave uvod u dalju kontinuiranu edukaciju zdravstvenih profesionalaca u ovoj oblasti. Kurs “Geštalt iskustvo u svakodnevnom radu u ordinaciji – uvod u geštalt” uvodi u teoriju i praksu geštalt terapije.
Organizatori kursa su: organizacija koja se bavi kontinuiranom edukacijom lekara i ostalih zdravstvenih radnika MAP i Geštalt studio Beograd (akreditovan od strane Evropske asocijacije Geštalt psihoterapeuta). U prilogu imate i satnicu kursa.
Aplikaciju za učešće na kursu možete popuniti direktno na sajtu www.map.org.rs sa naznakom za koji kurs se prijavljujete ili emailom na navedene kontakte.
Cena kursa je 3.000,00 RSD. Uplate se vrše na račun 290-16860-03, UNIVERZAL BANKA A.D. BEOGRAD

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.