Home
Novi kurs iz serije o geštalt psihoterapiji
gestalt-terapija

Novi kurs iz serije o geštalt psihoterapiji

OSNAŽIVANJE UTICAJA NA DRUGE U SVAKODNEVNOM RADU U ORDINACIJI – PRIMENA GEŠTALT PSIHOTERAPIJE
Domaći kurs I kategorije

Poštovane koleginice i kolege,
Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da ćemo 03.04.2012. u Beogradu realizovati kurs iz oblasti Geštalt psihoterapije koji je u januarskom roku 2012. akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije, No A-1-534/2012 i za slušaoce nosi 6 bodova. Kurs je akreditovan za lekare.
Zdravstvenim profesionalcima će ovom edukacijom biti naglašene i demonstrirane metode rada koje mogu primeniti u svakodnevnom radu. Polaznicima ovoga kursa biće predočeno da ne samo da je etički da se pacijentima naznači šta treba da očekuju u određenoj ordinaciji, već i da način saopštavanja može poboljšati kvalitet komunikacije sa pacijentom uopšte, bez obzira da li se radi o lakšem ili težem pacijentu.
Organizatori kursa su: organizacija koja se bavi kontinuiranom edukacijom lekara i ostalih zdravstvenih radnika MAP i Geštalt studio Beograd (akreditovan od strane Evropske asocijacije Geštalt psihoterapeuta). U prilogu imate i satnicu kursa.
Aplikaciju za učešće na kursu možete popuniti direktno na sajtu www.map.org.rs sa naznakom za koji kurs se prijavljujete ili emailom na navedene kontakte.
Cena kursa je 3.000,00 RSD. Uplate se vrše na račun 290-16860-03, UNIVERZAL BANKA A.D. BEOGRAD

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.